Dostali sme so súrodencami 3 škrečkov bračekov.Jeden sa bil s ostatnými ,tak sme mu kúpili samostatnú klietku.Raz večer som všetkých škrečkov okúpala a starostlivo im vymenila piliny , tým škrečkom čo boli spolu som prehodila nábytok. Večer som nespala v svojej izbe ale na gauči.Ráno som našla 1 škrečka mŕtveho a dokúsaného na nošteku a všade. Ten 2 ho zabil ale teraz hrozne smúti , ako mu mam pomôcť a je nejaký dôvod prečo sa pobili????? Plese je mi toho samého hrozne lúto a trocha sa na neho aj hnevám :-(
Diskusia:Škrečok Roborovského
Re:Pomoc smutiaci skrecok !!!
admin:Martin | 12.04.2015
PARDON ŽE ODPISUJEM NESKORO
Ja by som na tvojom misete kúpil mu druhého škrečka.
Pokial nie je ešte starý, tak by sa mohol naučiť vychádzať s tým druhým :-)
Čau
Neda sa chytit
Natka | 30.11.2014
škrečka roborovského mam uz 4 mesiace ale neda sa chytit do ruky ,vždy vyskočí..co mám robit
Re:Neda sa chytit
admin:Martin | 03.01.2015
Ahoj,
musíš ísť podla týchto pokynoch:
https://skrecokroborovskeho.webnode.sk/skrotenie/
Musíš mu najskôr dať prst nech si ťa oňucha, aj keď sa bude báť, raz ťa určite oňuchá. Musíš byť trpezlivá lebo je to škrečok roborovský.
Ja som teraz dostal nových škrečkov roborovských (sú to dvaja samci), už si na mňa pomaly zvikli...
Tak držím ti palce :-)
Odpíš
ČAU!
PS: Daj škrečkom z ruky nejake jedlo, to pomáha...
neviem
Lilinqa | 15.12.2013
potebujem škrečka na maznanie a neviem aký druh by mi bodol ak ho chcem len na hranie :) porad plss
Re:neviem
admin:Martin | 16.12.2013
Odporúčam ti škrečka džungárskeho, ten je na chytanie na zemi v izbe... ak chceš dvoch odporúčam roborovských ale tý sa dajú perfektne skrotiť ani nekúšu ale treba ich chytať nad klietkou.
To je na tebe čo si vyberieš :-)
? :**
NATUSQA123 | 19.11.2013
Ahoj
je možné že sa spári Roborovská samica+ Džungarský samec?
Vopred ďakujem :) :**
Re:? :**
admin:Martin | 16.12.2013
To by sa dalo ale neskúšal by som to veď predsa sú to dva rozlišné druhy.
škrečky
Kelly | 07.04.2013
Ahoj, tvoja stránka je pekná, ja mám zajaca a morské prasiatko. Myslíš, že by som mohla mať aj škrečka?
vadi to ?
JedákOndro23 | 06.04.2013
stala sa mi nehoda. Zomreli mi mládatka pri pôrode. Samica ich zožrala. Našiel som tam iba krv a odseknute nožičky a telíčka škrečov :( tak som sa na malé tešil. veľmi vadí že ich samica zožrala ?